Sivustamo Oy satsaa kasvuun

Turkulainen markkinointitalo Sivustamo Oy palkkaa uuden toimitusjohtajan. Tavoitteina on jatkaa vankkaa kasvua sekä rekrytoida lisää hyviä tyyppejä taitavaan tiimiin.

Sivustamo Oy:ssa puhaltavat muutoksen tuulet. Pitkään yritystään yksin pyörittänyt Arttu Arojoki saa elokuussa rinnalleen auttavan käsiparin, kun yrityksen toimitusjohtajana aloittaa Hannu Saarni.

– Tunnen Hannun vuosien takaa. Hän tuli Sivustamon asiakkaaksi vuonna 2009, ja olemme toteuttaneet monet projektit yhdessä. Hannulla on paljon hyviä ideoita, joilla Sivustamosta saadaan vielä viihtyisämpi työpaikka sekä entistä kannattavampi ja edelleen kasvava yritys, Arojoki summaa.

Sivustamo on kasvanut 15 vuodessa yhden miehen kotisivuyrityksestä 13 henkeä työllistäväksi täyden palvelun markkinointitaloksi. Arojoki palkkaa yrityksen pyörittämiseen apua, jotta ehtisi toteuttamaan myös pöytälaatikossa odottavia visioitaan.

– Nyt ehdin itse keskittymään paremmin myös yrityksen kehittämiseen.

Muutoksen taustalla on myös Arojoen elämäntilanne. Sivustamo kasvaa samalla, kun Arojoki on saamassa kolmannen lapsen. Hän ei halua olla yrityksensä kasvun ja kehityksen tulppana, ja jakaa siksikin työtaakkaa.

– Sivustamoa olisi voinut vuosien varrella kasvattaa nopeamminkin, jos sille olisi antanut kaiken aikansa. Perhe on kuitenkin ollut minulle aina tärkeä. Mihinkään taustalle en silti ole häviämässä.

Motivoituneeseen porukkaan

Toimitusjohtajana aloittavalla Hannu Saarnilla on yli 10 vuoden kokemus johtotehtävistä, viimeksi Muuttohaukat Oy:n toimitusjohtajana. Hän on seurannut Sivustamon taivalta pitkään asiakkaan vinkkelistä.

– Olen ollut vaikuttunut siitä, miten hyvin Sivustamo on pystynyt vastaamaan asiakkaan muuttuviin tarpeisiin samalla, kun yritys on koko ajan kasvanut. Palveluiden jatkuva parantaminen ei ole sanahelinää, vaan näkyy asiakkaalle konkreettisesti, Saarni sanoo.

Hänestä moni asia on Sivustamossa hyvin. Työntekijät ovat motivoituneita, työkulttuuri on avoin ja keskusteleva, ja työpaikalla huokuu hyvä meininki. Saarni haluaa tuoda Sivustamoon myynnin, markkinoinnin ja ihmisten johtamisen osaamistaan.

– Kun yhdistämme minun asiajohtajuuteni ja Sivustamossa elävän innovatiivisuuden sekä innokkuuden, tästä tulee mahtava firma.

Kohti uusia rekrytointeja

Sekä Arojoesta että Saarnista työntekijöiden hyvinvointi on ehdoton valtti rekrytointimarkkinoilla. Sivustamossa satsataan esimerkiksi viihtyvyyteen, virkistystoimintaan, koulutuksiin, työterveyspalveluihin ja joustaviin työaikoihin.

– Uskon, että seuraavat rekrytoinnit ovat ajankohtaisia taas syksyllä, Arojoki sanoo.

Sivustamo toimii alalla, jossa teknologian kehitys on huimaa. Arojoen mukaan tärkeintä onkin olla jatkuvasti hereillä ja haistaa, mihin maailma on menossa.

– Esimerkiksi nettisivuihin tai verkkokauppaan nyt käytettävä teknologia saattaa olla vuoden päästä vanhentunutta, kun keksitään fiksumpia systeemejä. Siinä kehityksessä pitää olla mukana.

Lisätietoja

  • Toimitusjohtaja Hannu Saarni: 040 726 2972, hannu@sivustamo.fi
  • Yrittäjä Arttu Arojoki: 040 187 6637, arttu@sivustamo.fi
  • Sivustamo tekee kotisivujen lisäksi verkkokauppoja, markkinointia ja mainontaa, sisällöntuotantoa, graafista suunnittelua sekä video- ja valokuvausta. Yrityksen vuoden 2020 liikevaihto oli 660 000 euroa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Henriin ja pyydä tarjous yrityksesi tarpeisiin.

Henri Wikström

Asiakkuuspäällikkö

Haluatko saada yrityksesi tyylikkäästi näkyville?
Tehdään se yhdessä!